BUDDEN NANGLE MICHAEL & HUDSON
ABOUT THE TEAM CLIENTS WORK CONTACT
MACQUARIE UNIVERSITY CHANCELLERY < PREVIOUS PROJECT NEXT PROJECT >
MACQUARIE 
UNIVERSITY CHANCELLERY

The existing Chancellery Building at Macquarie University was redesigned to provide a high quality collaborative working environment for the new Vice-Chancellor and his executive staff.

 

A team focused Executive Staff unit, appropriate office facilities for the Vice-Chancellor and his Executive Officers, meeting and social breakout spaces along with an open flexible workstation environment were supported by specialist storage and work areas for the senior Executive Staff.

 

The project included detailed custom design joinery, specialised ceiling and floor finishes and BNMH’s trademark visual transparency which enhances the collegiate character of the working environment.