BUDDEN NANGLE MICHAEL & HUDSON
ABOUT THE TEAM CLIENTS WORK CONTACT
MACQUARIE UNIVERSITY MUSE PROJECT < PREVIOUS PROJECT NEXT PROJECT >
MACQUARIE 
UNIVERSITY 
MUSE PROJECT

An adaptive re-use the lower floors of the vacant Old Library Building accommodated student focused facilities including the Student Connect Unit, a new Entry Foyer and amenities to service a variety of associated Student Social Learning spaces developed by 3 other firms under our coordination.

 

The Student Connect Unit developed a new student focused environment in which to deliver Student Support Services with ‘Help Desk’ staff assigned to meet and assist students in a variety of one on one, group, side-by-side and private consultation settings with the architecture integrated with mobile smart device technology to create a user friendly consultation booking process including colour co-ordinated columns, joinery and linear LED lighting installations providing directional guidance and orientation to focused meeting clusters within the large floor plate.